11.03.2022

Кулинарната звезда Божана Кацарова става част от RADIOCAST

Божана Кацарова, най-атрактивната победителка в MasterChef, пое ново предизвикателство и се присъедини към екипа на RADIOCAST. 

Иновативната платформа за видео и аудио съдържание вече излъчва подкаста на ексцентричната гурме звезда, в който се разкриват пиперливите подробности от личния й живот. Макар самата Божана да признава, че това начинание е тотално различно от кулинарното й амплоа, тя предизвика фурор още със стартовия епизод на новото шоу. 

В подкаста си Кацарова пуска в действие основния принцип на успешния chef - събира добър екип. Божана организира в забавно трио приятелите си Златомира "Зомби" Опрова и Николай Николов – Нико и в тренда на светския хедонизъм приема шоуто им в RADIOCAST да е с техните имена: "Божана, Зомби и Нико".

В първия епизод #1 - Започваме!, групата слага на масата подправките за щурия им начин на живот, пътуванията, купоните и връзките. Всичко това подкастърите споделят без филтър и монтаж, абсолютно откровено, издавайки пикантни подробности от житейските си приключения. След този нажежен до червено епизод, "Божана, Зомби и Нико" подготвят и следващия, който без свян и страх ще поднесат съвсем скоро, в каналите на RADIOCAST.

RADIOCAST е част от "Фреш Радио Груп", която менажира едни от най-слушаните радиа в България: Радио Fresh!, FM+, Z-Rock, Melody. Платформата излъчва висококачествено аудио- и видеосъдържание, показано през нестандартния поглед на водещите. В екипа на RADIOCAST Божана Кацарова се нарежда до популярни лица от телевизионния и радиоефир, като тв журналистката и радиоводеща Елена Розберг; популярната изпълнителка и лице на Радио Fresh! – DIA; журналистката и новинарка Кристина Цветкова, както и рицарят на дигиталния криейтив Петко Кралев.