Dia
04.04.2023

Асен Кукушев: Трябва да умеем да намираме забавното във всяка ситуация!

Влогърът сяда на горещия стол в подкаста "Вярваш или не" тази седмица

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" е време за много смях, защото гостът ни тази седмица вярва, че трябва да умеем да се шегуваме и да намираме повод за усмивка дори и в най-сериозните ситуации.

В студиото на Radiocast посрещаме Асен Кукушев – влогър, автор на предаване в YouTube и член на една от най-успешните музикални групи у нас – RDMK.

Със своите забавни анализи на риалити формата "Ергенът",  Асен бързо натрупа последователи в социалните мрежи. Видеата му са гледани хиляди пъти, а коментарите под тях ги определят като изключително събитие, което чакат всяка седмица във видео платформата.

Съвсем скоро с кадър в социалните мрежи, влогърът и неговата приятелка съобщиха, че ги делят броени месеци до това да станат родители за пръв път. В подкаста "Вярваш или не" Асен сподели, че това е един дълго планиран и чакан момент за тяхното семейство, за който няма търпение.

Какво друго разказа той – нека надникнем в живота му под светлините на YouTube прожекторите и на сцената на най-нашумелите музикални клубове – единствено в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.