Dia
06.10.2023

Крис Риска и Жорони в Radiocast: Колко често се смеете искрено?

Когато става въпрос за забавление и искрен смях, в ума ни изскачат само две имена – интернет сензацията Крис Риска и топ комедиантът Жорони.

И двамата са си обещали да "разплакват" винаги своята публика от смях. Смело можем да кажем, че им се получава както на живо, така и в социалникте мрежи, но също и в Radiocast.

В новия епизод на подкаста те разказват почти без цензура за новото си шоу, което съвсем скоро ще представят пред родната публика - "Евросмеец в риск". Комедиантите ни обещават безумен смях и тотално презареждане след минутите, прекарани в тяхната компания. "Ако това не се случи, ще очакваме прокуратурата да се самосезира и незабавно да ви обвини в липса на чувство за хумор, а пък ние ще ви върнем парите тройно за причиненото неудобство! Или пък не.." – коментират с усмивка момчетата.

Къде се запознават, какво ги вдъхновява за новото шоу и как да се смеем по-често в ежедневието си – отговорите на тези и още въпроси ще откриете единствено от Крис Риска и Жорони в новия епизод на Radiocast. Гледайте и слушайте в каналите ни в YouTube, Spotify, Apple Podcasts и Storytel.