Dia
20.11.2023

Тома Здравков: Вкъщи не пускаме телевизор, прекарваме пълноценно време заедно

Тома Здравков е главното действащо лице в новия епизод на Radiocast. 

Пред камерата ни той сподели съкровени истории от ежедневието си, както свързани с децата си, така и с музиката. "Често на мои участия взимам цялото семейство, за да бъдем заедно. Вече стягаме куфарите за отрицателно време и потегляме.", разказва с усмивка на лице Тома.

Само след ден певецът отново излиза на сцена в гр. София, където ще има възможността да изпее едни от най-обичаните песни на България с нови аранжименти под заглавието "Образцово кабаре". Музиката за него не спира, а мотивацията за успех го отвежда до още един самостоятелен студиен албум, който очакваме през 2024 година.

Неочаквано към него в студиото се присъедини и съпругата му – Виктория Здравкова. Заедно те споделиха каква е тайната на щастливия семеен живот, а също и кои са минусите и плюсовете в любовта на всеки един от тях. "Винаги сме се подкрепяли и най-важното е, че освен съпрузи сме и най-добри приятели", заявява двойката.

Гледайте и слушайте новия епизод на Radiocast в каналите ни – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts, с подкрепата на парфюми Elinor.