Dia
22.12.2022

В новия епизод на "Вярваш или не" с DIA: Невена Пейкова е готова за нова любов!

Винаги такава – небрежна, но стилна, силна и здраво стъпила на земята – така виждаме Невена Пейкова и днес, разказвайки подробно за живота си в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA. 

В студиото певицата признава, че след няколкогодишна пауза в музикално отношение е решила да се завърне отново на сцената. Нейната цел е да създава музиката, която винаги е искала, но невинаги е имала шанс. Според Невена, това е и правилният начин да достигнеш до хората, благодарение на това, което си всъщност – без излишни думи, взети под наем фрази и музика, която не излиза директно от душата.

Невена е готова и за нова любов. Очаква да я срещне, но както казва тя: "Когато му дойде времето. Тези неща не се търсят, сами идват." И все пак за нея е важно да има човек до себе си, който на първо място я разбира за това, с което се занимава и е наясно, че когато работният ден на повечето хора привършва, нейният тепърва започва.

За трудностите в кариерата, които ни правят по-силни, за любовта, какво искаме от нея и какво търсим – гледайте и слушайте новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.